Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Syksyn aikana opittua

Keittiö

kala: me fileoitiin kirjolohta, mun mielestä kalan fileointi oli mielenkiintoista ja ihan mukavaa
tehtiin kirjolohesta kalakeittoa ja paistettiin filee palat pannulla
http://www.youtube.com/watch?v=o0ZX3OdsRTI

Broileri: me myös  fileoitiin ja keitettiin broileria, tykkäsin siitäkin ihan ja osasin mielestäni hyvin.
Broirlerista tehtiin broilerkastiketta ja broilerin koivet ja siivet paistettiin myös uunissa.

Keitetty broileri;
Ensin pestiin broilerin pinta kylmällä vedellä, ja keitettiin broileri kiehuvassa vedessä. Keittoaika n. 45 min. Kypsä ja jäähdytetty broileri perattiin eli eroteltiin liha ja tehtiin siitä kastike.

Fileoitu broileri;
Ensin taitettiin broilerin koivet "nurin". Yleisveitsellä katkasin molemmat jalat nahoistaan irti, jotta saatiin kaksi kanan koipea. Loppu lintu avattiin vetämällä selkärangan sivusta viilto ja levittämällä koko broileri. Keskeltä tehtiin viilto, josta vielä irroitettiin siivet niin saatiin rintafileet sekä siipipalat.
Kanapalat vuokaan ja uuniin. Kypsnennys uunissa noin 180 astetta n. 45 minuuttia.

Lounasruuan valmistus
Olen tehnyt erinlaisia lounaita esim keitot, laatikot, jauhemaksapihvit, erilaiset leivät ja salaatit yms

Amerikkalainen brunssi
Teimmi minä mila ja laura amerikkalaisen brunssin.
Amerikkalaiseen brunssiin sisälty keitettyjä kananmunia, paistettua pekonia, paistettuja kananmunia paahdettua vaaleaaleipää, juomaksi oli mehuja ja kahvia sekä vettä.
Amerikkalinen brunssi oli aika runsas verrattuna suomalaiseen mutta oli hyvää ja täyttävää.


1 kommentti:

  1. What does a bonus say about casinos? - Dr. Dr.CMC
    A bonus 오산 출장마사지 is 구리 출장안마 a reward given to a player to place wagers without making any deposit. 문경 출장마사지 It's also a 양주 출장안마 reward that 충청북도 출장안마 can be redeemed for the following reasons. For instance, if a

    VastaaPoista